Oznake: u oblikovan vzglavnik marvel, rav4 2007 spredaj fender, tiguan 2012 vodja svetlobe, sonic kostum otrok, mala keychains bodala, trobical odejo stol, trnsparent bakrene žice, razjede bo kakanje v krvi, sonce patron avto roza.

€47.14
  • Na zalogi
  • w2455


  • Postavka Vrsta: Slušalke Primerih
  • Paket: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)

Bluetooth 5.0 Tehnologija & Odlične Glasbe Kakovosti

Res brezžična tehnologija bluetooth čepkov zagotoviti hitrejši in bolj stabilno povezavo z najnovejšimi Bluetooth 5.0 tehnologije in visoke kakovosti sekancev.Globok bas in jasno visoki vam zagotavljajo neverjetno glasbeno doživetje.

3000mAh Polnjenje Zadeva & LED Zaslon

Polnjenje brezžične slušalke na poti z mobilnih brezžičnih 3000mAh veliko zmogljivost polnilnik primeru s polno LED zaslon.Uživajte v 90h-dolgo dolžina, vodenje teče ves dan.

En Korak Seznanjanje & Touch Kontrole

Odprite meni Bluetooth v napravi, bodite čepkov iz polnjenje primeru, izberite Q67 če se želite seznaniti, in samodejna povezava uspešna .Z uporabo inteligentnih z eno tipko na dotik nadzora, preprost dotik gumb, da preskočite na prejšnjo skladbo ali naslednjo skladbo.

Ergonomski Design & IPX7 Nepremočljiva

V čepkov z IPX7 Nepremočljiva so opremljeni s (S, M, L) tri različne velikosti mehki silikonski ušesni nasveti .Tri točke podporo oblikovanje slušalke zagotavlja varno fit.Kot nalašč primerni za ušesa, Da je le 4.54 g.

Več Načinov & Združljiv Z Različnimi Napravami,

Prosto preklapljanje med visoke ločljivosti stereo način in mono način, uživajte v izredno kakovost zvoka izkušnje, ki jih je prinesel različne načine.Združljiv z vsemi napravami Bluetooth, kot so IOS/ Android/ PC.



Napiši mnenje

Podobni izdelki