Oznake: xiaomy mijia shunzao, antilop vrečko temno zelena, torbica ženska oblike, shimano metrov kabla, multislice mandoline, wallpad vtičnico črna, torbica ženske kvadrat, xiaoni spodnje perilo moški, tree hill, family guy.

€1 956.47
  • Na zalogi
  • w1873


  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Opis tlak kalibrator/tlak kalibracijo strani črpalke

Pnevmatski tlak kalibrator (v nadaljnjem besedilu: tlak kalibrator) je pomemben pomožne opreme pri merjenju tlaka instrumenta.Usklajevanje z manometrom za dokončanje umerjanje in preizkušanje merilnik tlaka.

Pritisk kalibrator je zasnovan tako spretno, enostaven za uporabo, enostaven za izgradnjo tlaka, hitro, tlak, hitrost, se pogosto uporablja pri merjenju, znanstvenih raziskav, industrijskih in rudarskih podjetij in instrument v predelovalni industriji.

Značilnosti tlak kalibrator/tlak kalibracijo strani črpalke

1. Odprta struktura, vse dele in plinovodi, ki so združeni na sprednji strani, enostaven za vzdrževanje.

2. Veliki senat, široko kap vzvod tlak črpalke, ki je enostavno tlaka, hitro tlak.

3. Uspešna uporaba CNC avto, rezkanje in brušenje tehnologija je visoko natančno in dobro izvedbo.

Specifikacija tlak kalibrator/tlak kalibracijo strani črpalke

1.Tlačno območje:-0.1-6MPa

2.Min prilagoditev:10pa

3.Dimenzija:400×300×160 mm

4.Teža: 7 kg

Podrobne Slike tlak kalibrator/tlak kalibracijo strani črpalke

Aplikacije pritiska kalibrator/tlak kalibracijo strani črpalke

Vzvod, ki poganja veliki senat batne, da reciprocate, ustvarja tlak, in je natančno uravna izhod preko pritiska stabilizacijo ventil.Zahtevani tlak se izvede tako, spremljanje standardni profil, in nato fino nastavitev pristopov za preverjanje točke.Če je rahlo tlaka, iztekanja, samo zaklepanje tlak stabilizacijo ventil.

Sorodni izdelki

Informacije O Podjetju

Shelok meni, da sama ne samo v proizvodnji, ampak bolj conprehensively ponudnik posamezno industrijo strankam prilagojene rešitve.Naše globoko razumevanje izdelka, uporaba in močno tehničnih okolij zagotoviti, da boste najboljši izdelek, rešitev in doseže večji uspeh.

Xi ' anu Shelok Instrument Technology Co.,Ltd je strokovno R&D center in izdelava merilnih instrumentov.In tukaj je različne izdelke za vas izbira: tlak oddajnikov,temperatura oddajnikov,pretok oddajnikov,merilni instrumenti in tako naprej.Naši izdelki so narejeni z napredno tehnologijo, s visoke kakovosti, hiter dobavni rok, ki so pritegnili tako veliko domačih in tujih kupcev.

Pogosta VPRAŠANJA

V:Kako dolgo bo odgovorite mi?

A:kontaktirali vas Bomo v najkrajšem možnem času, vendar v 12 urah

Q: ali Lahko dobim nekaj vzorcev?

A: Ja, Vzorec, da je na voljo za preverjanje kakovosti in trga test.Vendar boste morali plačati express stroškov.

Q: Kako hitro lahko poskrbi vašo proizvodnjo?

A: Enkrat dobili vaš izdelek potrditev in prejema predplačila, proizvodnja se bo začela takoj.

Q: Kaj je čas dostave?

A: To ponavadi traja približno 3-5 delovnih dni za mala naročila in 10-15 dni za velika naročila.

Q:Kako lahko nadzor nad svojo kakovost ?

A: Tri inšpekcijske ukrepe(original, proizvodnje in dokončanih proizvodov) + dobra garancija(1 leto brezplačno spremeniti novo, brez človeškega dejavniki škode).

Q: Kaj potrdila imate ?

A:ISO9000, CE, eksplozijam certificiranje, RoHs pripravljen.In pred delievry blaga, kakovost in varnost pregled potrdilo, ki ga izdajo tretje deli tudi lahko ponudi.

Q:Lahko obiščejo vaše tovarne?

A:Zelo dobrodošli!Letenje v Xian Yang air port.To je bil velik užitek za nas.

V: Kaj je vaša garancija pogoji?

A: ponujamo 12 mesecev garancije časa.

Q:ali lahko navedete OEM in Prilagojene storitve?

A:Ja, OEM in ODM so tako na voljo, imamo strokovno R&D dept, ki lahko zagotovi strokovne rešitve za vas. 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na www.plesnicar-ps.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.



Napiši mnenje

Podobni izdelki